WhatsApp
Fan Coil Kasete
Fan Coil Kasete
Fan Coil Kasete
Fan Coil Kasete

Fan Coil Kasete

  • Kategori
  • Numri Porduktit

Versati eshte teknologjia me e re e avancuar nga GREE per sistemet termohidraulike shtepiake. Versati eshte nje lloj pompe nxehtesie inverter multifunksionale, i cili ofron jo vetem ajer te ftohte/ ngrohte, ... Vazhdo

Etiketat E Produktit
Ndiqni:

Shpjegimi

Versati eshte teknologjia me e re e avancuar nga GREE per sistemet termohidraulike shtepiake. Versati eshte nje lloj pompe nxehtesie inverter multifunksionale, i cili ofron jo vetem ajer te ftohte/ ngrohte, por edhe uje te ngrohte sanitar si dhe integrim me panele diellore e sistemet e ngrohjes ne dysheme. Ai perbehet nga njesia e jashtme kompresor, nje bolier per uje sanitar 200/300 lit, si dhe njesia e brendshme, te komanduara nga nje sistem kontrolli qendror. Parimi i funksionimit te tij sipas teknologjise Twin Rotary DC Inverter eshte transferimi i nxehtesise nga brendesia e ambientit per te realizuar ftohjen dhe funksionin revers, per te ngrohur ajrin ne ambientin e brendshem dhe prodhimin e ujit te ngrohte sanitar duke rritur kursimin energjitik. Teknologjia inverter mundeson rregullimin e funksioneve sipas nevojave te perdoruesve duke arritur efiçensen maksimale te energjise me COP prej 4,5. Versati funksionon me gaz ekologjik R410 , ky sistem eshte ne gjendje te garantoje performancen e tij normalisht edhe ne temperaturen -20° C!

Specifikat

Specifikat

Shkarko / Shiko

Porosit

Forma për kërkes