WhatsApp

Kontakto

Na dërgo një Mesazh.
Për informacion më të detajuar rreth produkteve dhe shërbimeve tona, ju mund të na kontaktoni lehtësisht nëpërmjet e-mail, telefon ose formës sonë të kontaktit.
Media Sociale
Ejani me ne për lajmet e fundit, ngjarjet, videot dhe fotot e kompanisë sonë !
Na gjeni ne hartë
Ku jemi ?
Forma për kërkes