WhatsApp
Dollap On/Off
Dollap On/Off
Dollap On/Off
Dollap On/Off

Dollap On/Off

  • Kategori
  • Numri Porduktit

Fresh Wind e Gree eshte zgjidhje perfekte per kondicionim i projektuar per hapesira te gjera si zyra, dhoma gjumi, sallone, zyra apo salla konferencash. Qarkullimi I ajrit me dy shpejtesite e tij turbo ne ... Vazhdo

Etiketat E Produktit
Ndiqni:

Shpjegimi

Fresh Wind e Gree eshte zgjidhje perfekte per kondicionim i projektuar per hapesira te gjera si zyra, dhoma gjumi, sallone, zyra apo salla konferencash. Qarkullimi I ajrit me dy shpejtesite e tij turbo ne ngrohje dhe ftohje, arrin ne çdo cep te dhomes ne menyre efiçente. Kondicioneri Fresh Wind Gree per me teper ka nje modalitet te kursimit te energjise i cili automatikisht rregullon statusin e operimit sipas nevojave tuaja te ndryshme. Ai gjithashtu than 6 litra lageshti ne ore duke krijuar keshtu nje ambient me te paster per te punuar dhe relaksuar.

 

Specifikat

Specifikat

Shkarko / Shiko

Porosit

Forma për kërkes