WhatsApp

RRETH NESH

"Gree eshte kompania me e madhe ne bote e sistemeve te kondicionimit profesionale & familjare. eshte marka nr 1 e prodhimit te kondicionereve ne bote"

1 në 3 kondicioner të shitur në mbarë botën prodhohen nga Gree

Nr 1 i prodhimit të kondicionerëve

• Kapaciteti i prodhimit 50,000,000 Sete Kondicionerësh Split
• Kapaciteti i prodhimit 5,500,000 Sete Qëndror
• 8 baza prodhimi
• 170,000,000 përdorues të kondicionerëve Gree

Kompania Gree Electric Appliances e Zhuhait, themeluar me 1991, eshte prodhuesi me i madh ne bote i sistemeve te kondicionimit e cila prodhon dhe tregton sisteme kondicionimi profesionale dhe familjare.

Fale zgjedhjes se 300 milion konsumatoreve, Gree shitet gjeresisht ne me shume se 200 shtete..
Veprimet ndertojne te ardhmen, risia sjell arritjet. Perspektiva e Gree eshte kembengulja ne filozofine e pasionit ndaj biznesit, inovacionit dhe realizimit. Ne synojme krijimin e nje kompanie te qendrueshme nder vite dhe nje jete me te shendetshme per shoqerine.
Kompania Gree eshte lider per sistemet e kondicionimit profesionale & familjare, me konsum te ulet energjie, me kreditim me 0 % interes per biznese & familjare Per qendra biznesi, pallate, hoteleri ,shtepi, vila etj

Për më shumë informacion Rreth produkteve dhe Shërbimeve tona, Telefononi Tani!

+383 49 314 413

Pyetjeve më të shpeshta

Për hapsirat deri në

  • 20 m2 rekomandohet kondicioneri 9 BTU     
  • 20 deri 30 m2 rekomandohet konicioneri 12BTU
  • 35 deri 50 m2 rekomandohet 18 BTU 
  • 50 deri 60 m2 rekomandohet 24 BTU

Teknologjia Inverter (DC) është evolucioni më i fundit i teknologjisë në lidhje me elektromotorët e kompresorëve. Një Inverter përdoret për të kontrolluar shpejtësinë e motorit të kompresorit, në mënyrë që të rregullojë vazhdimisht temperaturën.

Gree ofron produkte rezidenciale dhe industriale për trajtimin e ajrit.

Tek ato rezidenciale perfshihen kondicineret, sistemet multisplit dhe pompat termike kurse tek ato industriale jane: sistemet me gaz FRV dhe Chillerat me ujë.

The British thermal unit (Btu apo BTU) është një njësi nxehtësie; përkufizohet si sasia e nxehtësisë që kërkohet për të ngritur temperaturën e një kile ujë me një gradë Fahrenheit.

E themeluar ne vitin 1991, Gree ka pasur një rritje shumë të madhe falë kualitetit të lartë, efikasitetit energjetik dhe kostos së ulët.

 

Gree Electric Appliances Inc prodhohet ne Zhuhai, Provinca e Guangdong, perndryshe eshte prodhuesi me i madhe ne bote i sistemeve te kondicionimit.

Sipas Numrave ne

75+

Klient të lumtur

63 +

Porosi

88 +

Produkte

84 +

Shitje të klimave
Forma për kërkes