WhatsApp
Shiny
Shiny
Shiny
Shiny

Shiny

  • Kategori
  • Numri Porduktit

Kondicioneret portabel Shiny kane dizajn user-friendly te panelit te kontrollit, I pari kndicioner portabel me dalje te siperme ajri, fryrje ajri dydrejtimshme per furnizim me ajer te nje hapesire me te gjere, ... Vazhdo

Etiketat E Produktit
Ndiqni:

Shpjegimi

Kondicioneret portabel Shiny kane dizajn user-friendly te panelit te kontrollit, I pari kndicioner portabel me dalje te siperme ajri, fryrje ajri dydrejtimshme per furnizim me ajer te nje hapesire me te gjere, pozicion te fshehur per vendosjen e pultit te kontrollit, brime mesatare per kullimin e ujit ne menyre te vazhdueshme dhe funksionim te qete, efiçense e larte energjie, sasi e larte ngarkese, kontroll inteligjent Wi-Fi (opsional), kuti elektrike kunder-zjarrit, mbrojtje shume-shtresore.

Specifikat

Porosit

Forma për kërkes