WhatsApp
Petal
Petal
Petal
Petal

Petal

  • Kategori
  • Numri Porduktit

Gree ka projektuar heqesin e lageshtires Petal veçanerisht per te permiresuar ndjeshem ajrin e brendshem ne ambiente pak te ventiluara. Ka dizajn te integruar, konçiz dhe te pershtatshem. ... Vazhdo

Etiketat E Produktit
Ndiqni:

Shpjegimi

Gree ka projektuar heqesin e lageshtires Petal veçanerisht per te permiresuar ndjeshem ajrin e brendshem ne ambiente pak te ventiluara. Ka dizajn te integruar, konçiz dhe te pershtatshem. Depozita e ujit deri ne 8 litra me mbarojtje nga tejmbushja. Me funksione si: pastrim ajri, mbrojtje te kompresorit, rindezje automatike, vete-shkrirje, funksionim i vazhdueshem, mbrojtje nga bingarkesa, modaliteti i zgjuar, mbrojtje kunder ngrirjes, mbrojtje nga tejmbushja. Ka kontroll opsional me pult wireles. Nivel i ulet zhurme deri ne 39 dB(A).

Specifikat

Specifikat

Shkarko / Shiko

Porosit

Forma për kërkes