WhatsApp
Pastrues Ajri
Pastrues Ajri
Pastrues Ajri
Pastrues Ajri

Pastrues Ajri

  • Kategori
  • Numri Porduktit

Filter Hepa me eficence te larte energjie 1.Eleminon 99.7% te pluhurit dhe potuajse 100% tymi e cigares. Filter anti-odor HIMOP 1. Fokusohet ne thithjen e ererave te demshme per shendetin ne ambient. Funksioni ... Vazhdo

Etiketat E Produktit
Ndiqni:

Shpjegimi

Filter Hepa me eficence te larte energjie 1.Eleminon 99.7% te pluhurit dhe potuajse 100% tymi e cigares. Filter anti-odor HIMOP 1. Fokusohet ne thithjen e ererave te demshme per shendetin ne ambient. Funksioni I gjenerimit te joneve negative 1.1,200,000-1,400,000 jone negative per centimeter kub garantohen edhe ne funksionin Turbo.

 

Specifikat

Specifikat

Shkarko / Shiko

Porosit

Forma për kërkes