WhatsApp

Njesite e Jashtme VRF / GMV5 Mini

Njesite e Jashtme VRF / GMV5 Mini
Njesite e Jashtme VRF / GMV5 Mini
Njesite e Jashtme VRF / GMV5 Mini
Njesite e Jashtme VRF / GMV5 Mini

Njesite e Jashtme VRF / GMV5 Mini

  • Kategori
  • Numri Porduktit

Seria e kondicionereve DC Inverter VRF GMV5 Mini eshte zgjidhja me fleksibel per sistemet qendrore te kondicionimit per lloje te ndryshme ndertesash. Me permasat e tyre te vogla njesite e jashtme ofrojne me ... Vazhdo

Etiketat E Produktit
Ndiqni:

Shpjegimi

Seria e kondicionereve DC Inverter VRF GMV5 Mini eshte zgjidhja me fleksibel per sistemet qendrore te kondicionimit per lloje te ndryshme ndertesash. Me permasat e tyre te vogla njesite e jashtme ofrojne me teper lehtesi ne instalim dhe mundesi te shumta kombinimi modulare deri ne 180Kw. Deri ne 110 njesi te brendshme mund te instalohen me nje sistem VRF. Gjatesia maksimale e tubave arrin ne 1000m, distanca maksimale midis njesise se jashtme dhe te brendshme arrin deri ne 150m, lartesia maksimale midis njesive te brendshme arrin deri ne 15m, laretsia maksimale midis njesise se jashtme dhe te brendshme arrin ne 50m. Gjenerata e re e GMV5 Mini ka nje rritje te efiçenses se energjise me ane te kompresoreve me performance te larte, duke rruajtur nivele te qeta zhurme. Kompresoret jane projektuar per te funksionuar normalisht ne game te gjere temperature duke redukstuar humbjen e energjise dhe ruajtur nivele te larta performance.

Specifikat

Specifikat

Shkarko / Shiko

Porosit

Forma për kërkes