WhatsApp
Njesi e Jashtme Chiller
Njesi e Jashtme Chiller
Njesi e Jashtme Chiller
Njesi e Jashtme Chiller

Njesi e Jashtme Chiller

  • Kategori
  • Numri Porduktit

Mini Chilleri Inverter Gree, me kapacitet nga 8 deri ne 14 kw mund te lidhet me cdo lloj fan coili per te realizuar ftohjen/ ngrohjen per ndertesat rezidenciale apo komerciale. Gama e temperatures ne te cilen ... Vazhdo

Etiketat E Produktit
Ndiqni:

Shpjegimi

Mini Chilleri Inverter Gree, me kapacitet nga 8 deri ne 14 kw mund te lidhet me cdo lloj fan coili per te realizuar ftohjen/ ngrohjen per ndertesat rezidenciale apo komerciale. Gama e temperatures ne te cilen nje mini chiller operon normalisht varion nga -20° C~48°C. Kompresori DC Inverter kontrollon dhe rregullon temperaturen e ujit me preçizion te larte. Performanca e ketij sistemi arrin nivele te larta efiçense nepermjet teknologjise te kompresimit ne dy faza. Kontrolli preçiz i presionit te sistemit permireson funksionin kunder ngrirjes. Permasat kompakte te mini chillerave mundesojne instalim te lehte dhe reduktim te kostove.

Specifikat

Specifikat

Shkarko / Shiko

Porosit

Forma për kërkes