WhatsApp

Kondicioner Super Inverter Profesional A+++

Kondicioner Super Inverter Profesional A+++
Kondicioner Super Inverter Profesional A+++
Kondicioner Super Inverter Profesional A+++
Kondicioner Super Inverter Profesional A+++

Kondicioner Super Inverter Profesional A+++

  • Kategori
  • Numri Porduktit

Seria Super Inverter Ecodesign U-Crown arrin nivel te shkelqyer te efiçenses se energjise deri ne klasin A+++. Kontroll fleksibel dhe i lehte edhe nepermjet aplikacionit APP “G-Life”nga ... Vazhdo

Ndiqni:

Shpjegimi

Seria Super Inverter Ecodesign U-Crown arrin nivel te shkelqyer te efiçenses se energjise deri ne klasin A+++. Kontroll fleksibel dhe i lehte edhe nepermjet aplikacionit APP “G-Life”nga celulari dhe tableta juaj. Nivel i larte higjiene nepermjet filtrave te dyfishte te pluhurit te lashme, filtra karboni aktiv por edhe Teknologjia e Joneve Cold Plasma e cila garanton nivelet me te larta te pastertise se ajrit. Komfort i rritur nepermjet shperndarjes se ajrit ne kater drejtime te ndryshme, motor inverter me shtate nivele te ndryshme shpejtesie me nivel te ulet zhurme deri ne 19 dB.

Specifikat

Specifikat

Shkarko / Shiko

Porosit

Forma për kërkes