WhatsApp
Dollap Inverter
Dollap Inverter
Dollap Inverter
Dollap Inverter

Dollap Inverter

  • Kategori

I-Crown II eshte kondicioneri i pare i pajisur me sistemin e fluksit maksimal te ajrit: Projektimi i veçante i fryrjes se ajrit ne dy drejtime i cili zgjeron kendin e lekundjes, gjeresine dhe distancen, ... Vazhdo

Etiketat E Produktit
Ndiqni:

Shpjegimi

I-Crown II eshte kondicioneri i pare i pajisur me sistemin e fluksit maksimal te ajrit: Projektimi i veçante i fryrjes se ajrit ne dy drejtime i cili zgjeron kendin e lekundjes, gjeresine dhe distancen, ne menyre qe rrjedha e ajrit te shperndahet me shpejt dhe ne menyre te njetrajtshme ne çdo cep te dhomes.

 

Dizajn inovativ per te permbushur shijen tuaj te dekorit. Projektim unik i paneleve rreshqitese: kur kondicioneri ndizet, panelet rreshqasin drejt te dy aneve duke lene hapur kanalet e ajrit, kur kondicioneri fiket, panelet rreshqasin drejt pjeses frontale duke mbyllur kanalet e ajrit.

Kompresori me dy faza Gree mund te ngrohe dhe ftohe normalisht nen temperatura ekstreme pa rritur konsumin e energjise.

I-Crown II jo vetem qe rregullon temperaturen e ajrit, por edhe permireson cilesine e tij. Teknologjia kunder pluhurit IFD, heq PM2.5 ne menyre efikase per te mbrojtur shendetin tuaj.

Specifikat

Specifikat

Shkarko / Shiko

Porosit

Forma për kërkes